Groep geel

Welkom op de pagina van groep geel!

 

Bij ons in de klas zitten vooral kinderen van 6, 7 en 8 jaar. Wij hebben twee juffen. Juf Sandra is er op maandag en dinsdag. Juf Carina is er woensdag, donderdag en vrijdag. Juf Mahalath en juf Myranda helpen ook vaak bij ons in de klas.

 

Wij leren op school lezen, rekenen en de Nederlandse taal. Bij deze vakken werken wij in niveaugroepen. Sommige kinderen hebben dan ook soms juf Vera of meester Camiel.

De juffen en meester bij ons op school vinden het heel belangrijk dat we ons heel fijn voelen op school en dat we heel leuk met elkaar omgaan. "Samen spelen, samen delen" is heel belangrijk. Ook kijken de leerkrachten steeds na de toetsen of wij nog op het juiste niveau zitten en proberen ons te helpen om steeds beter te worden.

Naast het leren van lezen, rekenen en de Nederlandse taal is er ook tijd om met elkaar samen te spelen, creatief bezig te zijn, om te gymmen en te dansen. Zo leren we elkaar steeds beter kennen, en dat is belangrijk voor een groep die steeds van samenstelling wisselt!